Dolletje in Bangkok
Door: Willem
Blijf op de hoogte en volg Annet en Willem
10 Juni 2011 | India, Poona
Toen we laatst naar de "Hangover 2" in de bioscoop gingen wist ik het zeker: het was de beurt aan Bangkok!
Prachtige stad dat Bangkok. Cultuur, heerlijk eten aan de kant van de weg, red light districts waar we heerlijk Tannis (Li Na!) hebben gekeken, prachtige rivier met floating markets, Thaaise massage! Need I say more?
Zes nachten en vijf dagen heerlijk er even tussenuit. Hadden we nog niet veel gedaan de laatste tijd (:-)).
Veel ga ik niet schrijven deze keer, ik laat het aan de foto's over.
Later....!
Knuffel Willem
10 Juni 2011 - 20:45
Ja Fantastisch, Mooi:
Er is maar één probleem, het weer is er HOT of Fucking HOT en dat is niet lekker.
Anton. -
11 Juni 2011 - 05:22
Geert:
Mooi allemaal, maar wat hebben jullie in die body-piercing shop laten doen? -
11 Juni 2011 - 11:23
Willem:
Haahh, Geert, body piercing!
Annet laat dat misschien ooit zien ....:-) enne dan wellicht ook die Tattoe..... -
12 Juni 2011 - 20:24
Elly:
Ook dit ziet allemaal weer geweldig uit. Kleuren doen me denken aan India. Het eten zag er ook wel bijzonder uit.
tot gauw in Rome -
13 Juni 2011 - 17:57
The Old Folks:
Alweer een heerlijk 'dolletje' ! Door jullie bezoeken aan die talloze Wats zijn jullie nu dermate 'gezegend', jullie kunnen voorlopig niet meer stuk ! Heerlijke foto's !
Hoop dat jullie nog veel 'dolletjes' kunnen maken.
Love & hugs, Pa & Ma. -
14 Juni 2011 - 07:20
Ida:
Het is nu dinsdagochtend 9.00 uur en door dit dolletje was ik weer even ver van huis! Krijg weer zin in Azië, maar heb hier nog verplichtingen zoals de clubkampioenschappen met Yvon. Heb niets te klagen, hoor, ik ga over een paar weken naar Italië zoals jullie weten. Ben toch een beetje bij jullie nu omdat mijn Chris bij jullie is. Groetjes aan haar en Mike! Zoals El al schreef: bijzonder eten, wellicht weer eens iets anders dan vitello tonnato of caprese.... Ciao! Liefs, Ida. -
17 Juni 2011 - 14:05
Linda:
Foto's geven een sprekend beeld, schitterend. Ben je wel dichtjesbij Annet gebleven in de gekleurde zone? Echt leuk die foto geworden: schatjes bij Wat Arun.
Wordt wel tijd weer om een glaasje samen te drinken hoor! -
29 Juni 2011 - 17:56
Ray:
Prachtige trip, mooie fotoos. Mazzelaars...... Genieten maar!! tot volgende week.